چهارشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۶
نوع خبر

ریاست محترم دانشگاه تفرش از ابراز همدردی شرکت کنندگان در مراسم ترحیم والده گرامیشان تقدیر و تشکر کرد

دکتر محمد قاسم سحاب ریاست محترم دانشگاه تفرش در پیامی از ابراز همدردی شرکت کنندگان در مراسم خاکسپاری و مجالس یادبود به مناسبت درگذشت والده گرامیشان تشکر و قدردانی نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، متن کامل پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با تقدیم احترام بدین‌وسیله از کلیه همکاران، دوستان، آشنایان، بستگان، مسئولان کشوری و لشگری، خیرین و دانشگاهیان که با شرکت در مراسم تشییع، تدفین، مجالس ترحیم و یادبود اینجانب را مورد عنایت قراردادند تقدیر و تشکرنموده و از ایزد منان طول عمر باعزت برای تمامی بزرگواران خواستارم. همچنین از کلیه دوستانی که با ارسال تاج گل، پیام، تماس تلفنی، درج در مطبوعات و نصب بنر و پلاکارد ابراز همدردی نمودند صمیمانه تشکر می‌نمایم.

چنانچه بعلت تألمات روحی عرض تشکر حضوری میسرنشد پوزش طلبیده، بقای عمر و سلامتی همگی عزیزان را از درگاه حضرت احدیت آرزومندم. امیدواریم خداوند بزرگ عنایت فرماید تا بتوانیم لطف و زحمات یکایک عزیزان را جبران نمایم.

محمدقاسم سحاب

سه شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۵  ۱۶:۲۸

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۶  ۳:۳:۲۱
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه تفرش می باشد.